Η CPA επίσημο Μέλος του British Hellenic Chamber of Commerce

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε, ότι το διοικητικό συμβούλιο του British Hellenic Chamber of Commerce (BHCC), δέχτηκε επίσημα ως μέλος του την εταιρία μας, CPA Certified Auditors and Accountants.

Πρόκειται για μια σημαντική και τιμητική εξέλιξη, καθώς το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο λειτουργεί πάνω από 75 χρόνια, προωθώντας και στηρίζοντας έμπρακτα το ελληνικό/βρετανικό εμπόριο, ενώ οργανώνει απόλυτα επιτυχημένες επαγγελματικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κύριος σκοπός του Επιμελητηρίου, είναι η προώθηση του διμερούς Ελληνοβρετανικού εμπορίου και η παροχή επιχειρησιακών και επενδυτικών υπηρεσιών για τα μέλη του. Διαθέτει ένα εξαιρετικό δίκτυο επαφών, βοηθώντας τα μέλη να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στις ευρωπαϊκές αγορές, μέσω συστάσεων που εξασφαλίζει από πολλά Βρετανικά Εμπορικά Επιμελητήρια ανά την Ευρώπη και αλλού.

“Η CPA δεσμεύεται να υποστηρίξει απόλυτα το Επιμελητήριο σε κάθε του προσπάθεια και συνολικά στο όραμα του, ώστε να οδηγηθεί σε περαιτέρω ανάπτυξη και σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Σκοπεύουμε επίσης όπως είναι φυσικό, να αξιοποιήσουμε πλήρως τη δικτύωση του και όλες τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, τόσο για εμάς, όσο και για τους πελάτες μας!”, δήλωσε σχετικά ο CEO της CPA, Δημήτρης Δημητρίου.

ΦΩΤΟ από αριστερά: Οι ιδρυτές της CPA, Δημήτρης Δημητρίου και Ειρήνη Τσεσμελή, με την Πρόεδρο του BHCC Άννα Καλλιάνη και τον Χρήστο Τεντόμα, Αντιδήμαρχο Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου στο Δήμο Αθηναίων.