Η CPA Auditors στα Finance & Accounting Awards 2023

Με παρουσία περίπου 200 στελεχών από τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023, στο Sofitel Athens Airport.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομικοί σύμβουλοι από λογιστικά γραφεία, λογιστήρια και οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν με αφορμή την βράβευση, για να γιορτάσουν την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών του κλάδου σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Στα βραβεία που πραγματοποιήθηκαν, αναφέρθηκε η σημασία για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος των λογιστών και των οικονομικών στελεχών λόγω του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει επέλθει κατά την μετά Covid εποχή, καθώς και για την είσοδο της τεχνητής νοημοσύνης με σημαντικές πρόσφατες εξελίξεις που θα αλλάξει τα δεδομένα στο software που χρησιμοποιείται για πολλές εσωτερικές διαδικασίες των επιχειρήσεων.

Για μια ακόμη χρονιά, η CPA ήταν επίσημος Χορηγός των Finance & Accounting Awards 2023, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτριο Δημητρίου να είναι μέλος στην κριτική επιτροπή του θεσμού μαζί με άλλους κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

 Πρόεδρος CPA Auditors, κος. Δ. Δημητρίου

Διευθύνων Σύμβουλος της CPA Auditors, κος Δημήτρης Δημητρίου

Η τελετή απονομής έδωσε την ευκαιρία στην CPA Auditors να ξεχωρίσει στον τομέα της και να κερδίσει ένα Gold Βραβείο στην κατηγορία ΄΄Υπηρεσίες Ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο & στο ΕΣΠΑ” και Bronze βραβείο στην κατηγορία ”Financial Reporting, Planning and Analysis (FP&A)”.

Gold & Bronze Βραβείo 2023 για την CPA Auditors

Οι διακρίσεις για τη CPA συνεχίστηκαν με την επιβράβευση της “MPDO”,  Affiliate Partner της CPA για τη Δυτική Ελλάδα ως Gold στη κατηγορία “Υπηρεσίες Εύρεσης Χρηματοδότησης”. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επισφράγιση μιας δυνατής και στρατηγικής συνεργασίας.

  Managing Partner της MPDO, κος Βασίλειος Τουντόπουλος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρατηρούμε ότι ο θεσμός των Finance & Accounting Awards 2023,που από την πρώτη χρονιά αγκαλιάσαμε, μεγαλώνει με σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιχειρήσεων που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν από 30 σε 38, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ανακαλύπτοντας έτσι νέες επιχειρήσεις που προοδεύουν, καινοτομούν και βελτιώνουν το επάγγελμα των λογιστών.

Ευχόμαστε ο θεσμός των Accounting Awards να καθιερωθεί και κάθε χρόνο το πλήθος των υποψηφιοτήτων να αυξάνεται εκθετικά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της αριστείας κι εν τέλει στη βελτίωση των παρεχόμενων λογιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που είναι τόσο αναγκαίες για μια υγιώς αναπτυσσόμενη Ελληνική Επιχειρηματικότητα!