Η CPA Auditors Μέλος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΙCC)

 

Η εταιρία μας CPA Auditors, είχε την τιμή να ενταχθεί στο δίκτυο μελών του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΙCC – International Chamber of Commerce).

Το ICC είναι ένας παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου. Βασική αποστολή του, είναι η προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου και των επενδύσεων. Συνεργάζεται στενά με τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον ΟΟΣΑ και άλλα διακυβερνητικά φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του G8 και G20. Επιχειρηματικοί ηγέτες και εμπειρογνώμονες που προέρχονται από τα μέλη του ICC, καθορίζουν μέσω των Επιτροπών του τη στάση των επιχειρήσεων σε γενικά θέματα εμπορικής και επενδυτικής πολιτικής, καθώς και σε ζωτικής σημασίας ειδικά θέματα.​ Η Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – ICC Ελλάς, ιδρύθηκε το 1926, ενώ Mέλη της είναι τα Εμπορικά, Βιομηχανικά, Βιοτεχνικά και Επαγγελματικά Επιμελητήρια της χώρας και φυσικά ή νομικά πρόσωπα που συναλλάσσονται κυρίως με το εξωτερικό​. 

Σαν μέλος της ICC Ελλάς​,​ η CPA αισθάνεται ιδιαίτερη περηφάνια και ευθύνη, γι’ αυτό και υπόσχεται να συνεργαστεί στενά με την επιτροπή για τη διεθνή εκπροσώπηση της ελληνικής μας οικονομίας​ και προκειμένου αυτή ν’ ​αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη φωνή και εξωστρέφεια ανά τον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά ο CEO της CPA, Δημήτρης Δημητρίου.