Ο όμιλος CPA γίνεται μέλος στο ανεξάρτητο παγκόσμιο δίκτυο της Kudos

Το παγκόσμιο ανεξάρτητο δίκτυο συμβουλευτικών και ελεγκτικών υπηρεσιών της Kudos αποκτά εκπροσώπηση στην Ελλάδα

Ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για τον Όμιλο CPA, σχεδόν τρία χρόνια μετά την ίδρυσή του από το Δημήτρη Δημητρίου και την Ειρήνη Τσεσμελή.

Κατόπιν της συμφωνίας της με το δυναμικό και ανεξάρτητο παγκόσμιο δίκτυο της Kudos International, η CPA γίνεται μέλος του. Η Kudos θα εκπροσωπείται πλέον στην Ελλάδα μέσω της CPA, κίνηση που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης αυτής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Όμιλος CPA μετονομάζεται σε “CPA Kudos Greece“, αναδεικνύοντας τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και την ενιαία προσπάθειά τους να συνδυάσουν την παγκόσμια τεχνογνωσία της Kudos με την ενδελεχή τοπική γνώση της CPA.

Ο Όμιλος CPA ιδρύθηκε το 2020 για να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων με όραμα την επαγγελματική αριστεία με ανθρώπινο πρόσημο. Είναι αμιγώς ελληνικός όμιλος που απασχολεί σήμερα περίπου 50 στελέχη και συνεργάτες.

Ο Όμιλος αποτελείται από τις εταιρείες CPA Auditors Μ.ΑΕ, CPA Advisors Μ.IKE και την Κοινοπραξία CPA Auditors/Zephyros και προσφέρει σήμερα ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών, συμβουλευτικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενώ διαβλέποντας τις διεθνείς τάσεις του αύριο αναπτύσσεται στρατηγικά στα πεδία Risk Assessment, ESG και Blockchain.

Η Kudos International είναι ένα φιλόδοξα αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο, με μέλη που δεσμεύονται για παροχή εγγυημένων ποιοτικών υπηρεσιών με έμφαση στην ποιότητα, στη διασφάλιση και τη διεθνή διασύνδεση. Το δίκτυο της Kudos περιλαμβάνει 59 εταιρείες σε 50 χώρες με ενοποιημένα έσοδα 73.8 εκατομμύρια δολάρια, που απασχολούν 1.811 στελέχη.

Ο Δημήτρης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του Ομίλου CPA δήλωσε: «Σε μια εποχή αξιοσημείωτων επιχειρηματικών προκλήσεων, ο ρόλος μας ως Στρατηγικοί Σύμβουλοι γίνεται σημαντικότερος. Έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη της εγχώριας αγοράς και των πελατών μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Kudos μας εμπιστεύεται την αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα. Η επιλογή της καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της στη χώρα και στις δυνατότητές της. Μας συναρπάζει ήδη αυτό το ορόσημο για την εταιρεία μας και οι κοινές μας προοπτικές».

«Η Ελλάδα έχει γίνει ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός και έχει μπει σε αναπτυξιακό δρόμο. Η Kudos διακρίνει σημαντικές ευκαιρίες στη συμφωνία της με τη CPA, μια καταξιωμένη εταιρεία στην ελληνική αγορά, η οποία συνδυάζει την ανεξάρτητη φιλοσοφία του δικτύου μας με επαγγελματική αριστεία διεθνών προδιαγραφών”, τόνισε ο Επικεφαλής της Kudos, Alun Morgan.