1. Σχετικά με την CPA Auditors

H Εταιρία CPA Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι ιδρύθηκε το 2020 με έδρα την Αθήνα (Μητροπόλεως 64, 10563, Αθήνα, Ελλάδα).

Πρωταρχικός σκοπός είναι η παροχή αναβαθμισμένου επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις των αναληφθέντων έργων, σύμφωνα με το Νομοθετικό Πλαίσιο, τον Κώδικα Δεοντολογίας των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, της Εταιρικής Διακυβέρνησης και των Διεθνών Προτύπων Ελέγχου.

H Εταιρεία μας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή Ελεγκτικών, Λογιστικών και Φορολογικών συμβουλών, τόσο σε μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων (εισηγμένων ή μη) όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με βαθιά γνώση του διεθνούς και εγχώριου οικονομικού περιβάλλοντος.

Αναλυτική περιγραφή των Υπηρεσιών μας, μπορείτε να δείτε στην Ιστοσελίδα μας https://cpaauditors.gr στην ενότητα <Υπηρεσίες>.

2. Σχετικά με την Ιστοσελίδα μας

Τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας μας, https://cpaauditors.gr προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο. Η διαβίβαση υλικού και πληροφοριών που περιέχονται στην παρούσα Ιστοσελίδα δεν αποτελούν σύσταση οποιασδήποτε συμβατικής ή άλλης σχέσης.

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Ιστοσελίδας μας. Εάν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα, θα πρέπει να σημειώσετε ότι η ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αβέβαιη. Με την αποστολή ευαίσθητων ή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν είναι κρυπτογραφημένα, αποδέχεστε τους κινδύνους μιας τέτοιας επισφάλειας μέσω του Διαδικτύου.

Η CPA Auditors, αποποιείται από οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιοδήποτε σφάλμα και για οποιεσδήποτε ελλείψεις σχετικά με το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας της, καθότι ενδέχεται να μην είναι άμεσα επικαιροποιημένη κατόπιν νέων Νομοθεσιών ή νέων Κανονιστικών απαιτήσεων.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα μας, δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται για κανένα λόγο ως:

• Φορολογικές
• Νομικές
• Λογιστικές
• Συμβουλευτικές

συμβουλές. Θα πρέπει να έρχεστε σε άμεση επαφή με στελέχη της Εταιρείας μας, προκειμένου να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές οποιασδήποτε φύσης, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Παρακαλούμε να μην μας αποστέλλετε εμπιστευτικές πληροφορίες, πριν αποκτήσετε Συμβατική σχέση μαζί μας.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε αναλυτικά την Πολιτικής Απορρήτου/Ασφάλειας καθώς και τους παρόντες όρους χρήσης πριν μας αποστείλετε το οποιοδήποτε μήνυμα σας.

3. Πνευματικά Δικαιώματα περιεχομένου Ιστοσελίδας

Η Εταιρεία μας κατέχει και διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα βάσης δεδομένων και άλλη πνευματική ιδιοκτησία και δικαιώματα κυριότητας επί όλου του περιεχομένου της Ιστοσελίδας https://cpaauditors.gr και κάθε σχετικού εγγράφου το οποίο έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα μας.

Ο χρήστης της Ιστοσελίδας https://cpaauditors.gr οφείλει να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σύμφωνα με την κείμενη και ισχύουσα Νομοθεσία περί προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

4. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Από την στιγμή που θα γραφτείτε στην υπηρεσία στην Ιστοσελίδα μας (αφού έχετε αποδεχθεί τους όρους της Πολιτικής Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης, κάτι το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση εγγραφής), αποδέχεστε ότι θα λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, όταν και εφόσον η Εταιρεία μας θα κρίνει ότι επιθυμεί να σας ενημερώσει.

Θα σας δίνεται η δυνατότητα να διαγραφείτε από την λίστα αποδεκτών μας, σε κάθε προωθητικό email που θα σας αποστέλλουμε.

5. Ευθύνη Χρήστη

Επισημαίνουμε ότι ο κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αναρτήσεις, σχόλια και δημοσιεύσεις του, στην Ιστοσελίδα https://cpaauditors.gr, όπου παρέχεται η δυνατότητα αυτή.

Οι χρήστες της Ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα https://cpaauditors.gr,όπου παρέχεται η δυνατότητα αυτή, για τη δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου προσώπου, επιδεικνύει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη Nομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως Εμπιστευτικές Πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες Εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας https://cpaauditors.gr, έχει το δικαίωμα διαγραφής περιεχομένου που αντιβαίνει στα παραπάνω και αποκλεισμό του χρήση από την Ιστοσελίδα.

6. Αποδοχή Όρων Χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα Ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου) της Εταιρείας μας, η οποία είναι αναρτημένη στην παρούσα Ιστοσελίδα, καθώς επίσης και με τους παρόντες Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.

7. Αλλαγές των παρόντων Όρων Χρήσης

Διατηρούμε το Δικαίωμα να αναθεωρήσουμε τους Όρους Χρήσης στις περιπτώσεις όπου:

• Επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας
• Κληθούμε να συμμορφωθούμε με νεότερο Θεσμικό/Κανονιστικό Πλαίσιο

Οι όποιες αλλαγές/αναθεωρήσεις θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα μας, ή ενδέχεται να σας κοινοποιηθούν και μέσω email.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης τροποποιήθηκαν τελευταία στις 15 Απριλίου 2021.