Ο Δημήτρης Δημητρίου, CEO της CPA Auditors & Consultants, Μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Finance & Accounting Awards 2024

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Founder & CEO της CPA Auditors & Consultants, έχει επιλεχθεί ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής για τα φετινά Finance & Accounting Awards 2024. Η πολυετής του εμπειρία στον τομέα της χρηματοικονομικής, φορολογικής και επιχειρηματικής διαχείρισης αναμένεται να προσφέρει σημαντική αξία στη διαδικασία αξιολόγησης, ενώ θα συμβάλει, επίσης, στην ανάδειξη και αναγνώριση των κορυφαίων πρακτικών στον συγκεκριμένο τομέα.

Τα Finance & Accounting Awards 2024 επιστρέφουν για 4η συνεχή χρονιά ως ένας θεσμός που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στη χρηματοικονομική και λογιστική διοίκηση. Ο κύριος στόχος των βραβείων αυτών αποτελεί η ανάδειξη της αριστείας και η προβολή των επαγγελματιών και των οικονομικών στελεχών που συνεισφέρουν στον ολοκληρωμένο υποστηρικτικό ρόλο προς τους πελάτες τους και την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ο διαγωνισμός αυτός αφορά όλη την Ελλάδα, καλώντας συμμετοχές από Λογιστικά Γραφεία, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις, Οικονομικές Διευθύνσεις και Λογιστήρια Επιχειρήσεων. Στο τέλος, τα βραβεία απονέμονται σε αναγνωρισμένες επιχειρήσεις της χώρας αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά επιτεύγματά τους και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην επιτυχία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Τα Finance & Accounting Awards 2024 διοργανώνονται από την BOUSSIAS EVENTS και αποτελούν μια σημαντική γιορτή για τον χώρο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης στην Ελλάδα και είναι ένας θεσμός που συμβάλλει στην ανάδειξη και την αναγνώριση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών και των αξιόλογων επαγγελματιών του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.theaccountingawards.gr.