Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ CPA – Auditors & Consultants και Rapidz για την προώθηση της τεχνολογίας blockchain στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα

H CPA Auditors & Consultants ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) με την Rapidz, έναν κορυφαίο πάροχο λύσεων πληρωμών Web3 με έδρα τη Σιγκαπούρη, με σκοπό την προώθηση της προηγμένης τεχνολογίας blockchain στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία μεταξύ της CPA Auditors & Consultants και της Rapidz αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας γύρω από τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία blockchain. Ανάμεσα σε αυτά τα πλεονεκτήματα και μεταξύ άλλων καινοτόμων εφαρμογών περιλαμβάνεται η εξερεύνηση δυνατοτήτων σχετικά με τα e-wallets και τις ηλεκτρονικές λύσεις πληρωμών.

Η Rapidz ξεχωρίζει για την εκτεταμένη εμπειρία της στη διεθνή αγορά και την αποτελεσματική ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain σε εταιρείες προσφέροντας δυνατότητες ανάπτυξης. Αυτή η εμπειρία θα χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τη στρατηγική της CPA Auditors & Consultants και τις διάφορες πρωτοβουλίες που αφορούν την εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας τονίζει τα κοινά ενδιαφέροντα των δυο οργανισμών και θέτει στο επίκεντρο δραστηριότητες για την ανταλλαγή πόρων, γνώσεων και εμπειριών με στόχο την προώθηση μιας νέας εποχής χρηματοοικονομικής καινοτομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Δημητρίου, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της CPA: “Σε μια γρήγορα εξελισσόμενη αγορά, η υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain είναι κρίσιμη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η συνεργασία μας με τη Rapidz είναι μια σημαντική ευκαιρία, και αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και βέβαιοι ότι μαζί θα εισάγουμε αυτήν την τεχνολογία στην Ελλάδα. Η εμπειρία, η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα που η Rapidz διαθέτει είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να πλοηγηθούμε σε αυτό το αναδυόμενο τοπίο”.

Ο Xavier Yew, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Rapidz, δήλωσε: “Είναι μια εξαιρετικά θετική στιγμή να συνεργαζόμαστε με τη CPA Auditors & Consultants καθώς εξερευνούμε τις ευκαιρίες των ευρωπαϊκών αγορών. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να φέρουμε τη νέα μας τεχνολογία σε νέες περιοχές, επομένως η συνεργασία μας με τη CPA θα μας προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία να εισάγουμε καινοτομίες στον χώρο της τεχνολογίας blockchain, ως σύμβουλοι σε αυτή την δραστήρια χρηματοοικονομική εταιρεία της Ελλάδας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι όλες οι κανονιστικές και νομοθετικές διατάξεις θα τηρηθούν με τον πιο λεπτομερή τρόπο”.

O Πάνος Παυλάκης, Head of Business Development and Strategic Partnerships της  Rapidz, πρόσθεσε από την πλευρά του: “Σε αυτό το πλήρως ψηφιακό τοπίο που διαμορφώνεται προσεχώς σε όλη την ευρωπαϊκή περιοχή, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνδυάσουμε την fintech εμπειρία  μας μαζί με έναν συνεργάτη που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο όπως η CPA!”

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της CPA Auditors & Consultants και της Rapidz σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τον χρηματοικονομικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής αγοράς και την προώθηση νέων ευκαιριών για καινοτομία στον κλάδο.

Σχετικά με τις εταιρείες:

CPΑ – Auditors & Consultants (website), ιδρύθηκε το 2020 στην Αθήνα και διαθέτει στελέχη με πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση επιχειρήσεων. Η CPA προσφέρει λύσεις, υπηρεσίες διασφάλισης, ελέγχου και συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες των πελατών, προωθώντας το πλαίσιο προς τη βιώσιμη ανάπτυξη στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

RAPIDZ (website) είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων πληρωμών Web3 με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο οποίος διευκολύνει απρόσκοπτες και ασφαλείς συναλλαγές μεταξύ εικονικών και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Με μεγάλη έμφαση στον εκσυγχρονισμό του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούν συναλλαγές και ανταλλάσσουν αξία, η Rapidz στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής χρηματοδότησης και του αναδυόμενου κόσμου των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]